Szolgáltatások‎ > ‎

Kiscsoportos szín és stílustanácsadás (min. 2 fő)

Ezt a formáját az öltözködési tanácsadásnak azoknak ajánlom, akik együtt szeretnének részt venni egy stílustanácsadás programon, akár a párjukkal, akár barátnővel, testvérrel. 

Így az egy főre eső költségek is megoszlanak, akár egy stílustanácsadás áráért többen fő is részesülhet a tudásban. A szín és stílustanácsadás során felkereslek Benneteket valamelyikőtök otthonodban, ahol külön-külön elvégezzük mindkettőtöknek a színtesztet.
A színteszt célja, hogy megtaláljuk közösen a saját adottságaitokkal  (szemszín, eredeti hajszín, bőrszín) leginkább harmonizáló többi színt. A színteszt után arra keresünk választ, hogy mely stílus illik leginkább az egyéniségetekhez, ehhez stíluselméleti alapokat beszélünk át képek segítségével és gyakorlunk kicsit az interneten.  
Hosszú távon az a cél, hogy az új információkat mindig, minden öltözködéssel kapcsolatos alkalommal segítségül tudjátok hívni, ezért az alapvető információkról írásban, egy fotókkal illusztrált összefoglalót küldök, melyben leírom a tapasztaltakat és az elhangzott szín és stílustanácsokat. A szín és stílustanácsadás tartalmazza a következőket: 
  • a budapesti címre történő kiszállást (Budapesten kívül külön kiszállási díj ellenében)
  • a szítanácsadást
  • a stílustanácsadást
  • fotókkal illusztrált összefoglaló e-mailben
A kiscsoportos tanácsadás min. 2 fő részére 24.000 Ft/fő + áfa 
 
HÍRLEVÉLIratkozz fel hírlevelünkre!
Tippek, ötletek, trendfigyelő.