ÁtváltoztatjukKecskés Rita stílustanácsadás


Timi 2 gyermekes bájos budapesti anyuka, elmúlt 30 éves. Felelősségteljes beosztásban dolgozik, nagyon szereti a változatos megjelenést, a rózsaszínt, a kontrasztos árnyalatokat, a nőies mégis feleséghez és anyukához illő elegáns, olykor azonban fruskás megjelenést. Kipróbáltuk számára a mostani divatszíneket, előnyben részesítettük a karakteresebb árnyalatokat.
 
Sminkesünk a Max Factor termékeit használta mind a természetes mind pedig a hódító hatás elérése céljából. A képek egy része a Corvin Plazában készült.
Fotók: Födémesi Csaba

Kecskés Rita stílustanácsadás


Andi 4 gyermekes Bp-i családanya, doktornő, akik rengetek előadást tart az önbizalomban fejlődni vágyók részére. Fontos számára az üzleti megjelenés, de szeretné a viszonylag kevésbé változatos üzleti színeket annál izgalmasabb kiegészítőkkel feldobni. Kipróbáltunk számos kendőt, nyakláncot, zakót, inget, világosabb és sötétebb sminket is, hogy elegánsan de ugyanakkor kényelmesen érezze magát és a legjobb formában legyen, amikor másokon is segít. 
Sminkje elkészítésébe a Max Factor volt segítségünkre.  
A képek egy része a Corvin Plazában készült.
Fotók: Födémesi Csaba


Mariann elmúlt 30 éves. Cégvezetőként dolgozik Budapesten. A teljes körű öltözködési tanácsadást vette igénybe, melynek során több féle ruhát vásároltunk, elsősorban üzleti megjelenés céljából.

"Nagyon élveztem a program minden pillanatát, a fotózás külön öröm volt számora. Sok újat tanultam. Azóta is előnyben részesítem a tanácsadás során elhangzottakat. "
Mariann
Robi 29 évesen vett részt szintén teljes körű  öltözködési tanácsadáson, ami után ingeket, felsőket, nyakkendőket, öltönyt és kiegészítőket vettünk. 

"Életem egyik legjobb napja volt, nagyon jól éreztem magam. Végre magamnak is vásároltam. Szeretek úgy öltözni, ahogy Rita javasolta."

RobiÉvi egy nemzetközi cég hazai ügyvezetője, aki munkája során sokat utazik és tárgyal. Fontos számára az elegancia, a nőiesség valamint az, hogy jól érezze magát a bőrében. 
A fotózással egybekötött stílustanácsadást 
ajándékba 
kapta 
születésnapjára. 

Szeretek vásárolni és csinosan öltözködni. A jó megjelenés különösen fontos a munkámban. Nem is hittem volna, hogy ezen szenvedélyem tovább fokozható egyszerű szabályokkal, számomra eddig mellőzött színekkel. Sosem vettem volna le azokat a ruhákat a polcról, amiket Rita mutatott nekem.      
                                                                                        ÉviÜgyfeleim cégvezetők, középvezetők, illetve ismert emberek, akik azt szeretnék, hogy képeik ne jelenjenek meg itt az oldalon  
:-(  ezért további referencia fotókért kérlek, fordulj hozzám.  

Megértésed köszönöm! Kecskés Rita
szín és stílustanácsadó 
HÍRLEVÉLIratkozz fel hírlevelünkre! 
Tippek, ötletek, trendfigyelő.